Nieuwsbrieven

IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE …
Doet u dat ook altijd voordat u op vakantie gaat: een lijst samenstellen met dingen die u absoluut niet mag vergeten? Bijvoorbeeld uw paspoort, uw ticket of het reserveringsbewijs van uw hotel. En staat daar ook altijd een reisverzekering bij, of is dat nou typisch zoiets wat er altijd bij inschiet? Dan is het toch handig dat dit jaar niet te vergeten. Want een reisverzekering is net zo onmisbaar als uw paspoort.

EIGENLIJK NOODZAKELIJK
Een reisverzekering kan u heel wat financieel leed besparen. U zult immers niet de eerste zijn die midden in een vreemde stad op straat beroofd wordt of zijn bagage kwijtraakt. Heeft u een verzekering, dan worden de financiële gevolgen hiervan vergoed. Ook medische hulp in het buitenland hoort bij een reisverzekering. Geen overbodige luxe, want buiten onze landsgrenzen kunnen de kosten voor medische hulp hoog oplopen. En uw eigen ziektekostenverzekering vergoedt meestal geen hulp in het buitenland.

DOORLOPEND GOEDKOPER
Gaat u - net als de meeste Nederlanders - meer dan één keer per jaar op vakantie, dan is de doorlopende reisverzekering een aantrekkelijke optie. U bent dan het hele jaar door verzekerd, ook voor alle weekendjes weg! Zo gaat u dus altijd verzekerd op vakantie. Daarnaast is deze voorziening ook nog eens voordeliger. De premie van een doorlopende reisverzekering valt vaak lager uit dan die van een tijdelijke. Let er wel op dat voor risicovolle sporten zoals winter- of onderwatersport of bergbeklimmen meestal een aanvulling nodig is. Dit is ook het geval bij een gewone reisverzekering.

GRATIS ADVIES
Wilt u ook ontspannen op vakantie, in de wetenschap dat, mocht er iets gebeuren, u in ieder geval goed verzekerd bent? Neem dan vandaag nog contact op met Adriaans Assurantiën. Ons telefoonnummer is 0497 38 39 30. Wij zorgen voor een reisverzekering die u optimale bescherming biedt. En intussen wensen wij u natuurlijk een prettige vakantie – het hele jaar door!