Keurmerken

Vanaf 1 januari 2006 is de Wet Financiele Dienstverlening van kracht. Deze wet regelt het vergunningsstelsel en het toezicht in de wereld van de financiele dienstverlening.
Adriaans Assurantien Bladel B.V. voldoet in alle opzichten aan de wettelijke eisen en is in het bezit van een vergunning onder nummer 12008822.
Hypotheekadviezen worden bij ons uitsluitend verstrekt door Erkende Hypotheekadviseurs. Als u besluit ergens een hypotheekadvies aan te vragen, vraag dan altijd of uw te maken heeft met een erkend hypotheekadviseur. Dat kan een hoop ellende voorkomen.
 


Erkend Hypotheek Adviseur

Adriaans AssurantiŽn Bladel B.V. heeft het label Erkend Hypotheekadviseur. Deze officiŽle erkenning wordt alleen toegekend aan vakbekwame adviseurs die de benodigde diploma’s hebben behaald en voldoen aan de ervaringseisen. Het is dť kwaliteitsgarantie voor onafhankelijke en deskundige hypotheekbemiddelaars in Nederland. U weet dat u bij ons op een verantwoorde wijze leent.


Stichting Klachteninstituut Verzekeringen

Adriaans AssurantiŽn Bladel B.V. is aangesloten bij het Klachteninstituut Verzekeringen. De Stichting Klachteninstituut Verzekeringen wordt bestuurd door vertegenwoordigers van verzekeraars, assurantietussenpersonen en de Consumentenbond onder voorzitterschap van een onafhankelijke voorzitter. Het bestuur heeft noch bemoeienis noch bevoegdheid met de wijze van afwikkeling van klachten en geschillen. De Ombudsman Verzekeringen is tevens directeur van het Klachteninstituut.


Dutch Insurance Network

Ons kantoor is aangesloten bij Dutch Insurance Network. Dit lidmaatschap biedt voordelen die u direct ten goede komen. Wij bereiken een grotere efficiency, onze medewerkers krijgen regelmatig een praktijkgerichte scholing en wij kunnen doelgericht communiceren over allerlei zaken die voor u van belang zijn. Wij houden onze kennis up-to-date. Daar profiteert u van mee!