ARAG Rechtsbijstand

Missie
ARAG rechtsbijstand wil een toonaangevende juridische dienstverlener zijn, die in alle juridische behoeften voorziet en excelleert in kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie.

Achtergrond
ARAG Rechtsbijstand is onderdeel van de ARAG Groep. Dit van oorsprong Duitse familiebedrijf heeft vestigingen in 15 Europese landen en de Verenigde Staten.

ARAG Rechtsbijstand is sinds 1962 actief in Nederland als rechtsbijstandverzekeraar. In de loop van de tijd ontwikkelde ARAG zich tot een van de grootste spelers in deze markt die vandaag nog steeds veel potentie voor autonome groei heeft.

[Lees verder]


DAS Rechtsbijstand

In een steeds complexer en harder wordende maatschappij heeft een mens steeds meer advies en hulp nodig om zijn belangen te verdedigen. Daarom is een goede rechtsbijstandverzekering onontbeerlijk. DAS Rechtsbijstand is een onafhankelijke maatschappij, uitsluitend actief op het gebied van verzekerde rechtshulp. En is op dit gebied in Nederland en in Europa de grootste. Dat heeft zo zijn voordelen:

  • DAS heeft de meest uitgebreide kennis en specialistische deskundigheid.
  • Bij DAS werken in een professionele omgeving meer dan 400 juristen en juridische medewerkers die werkzaam zijn op 40 rechtsgebieden.
  • De onafhankelijkheid van DAS garandeert dat wij altijd voor de volle 100% voor uw belangen opkomen.

DAS heeft vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Rijswijk en ’s-Hertogenbosch.

[Lees verder]