Recreatie

Doorlopende reisverzekering
Onze doorlopende reisverzekering is geschikt voor mensen die meer dan één keer per jaar op reis gaan. Naast de basisdekking is er een mogelijkheid te kiezen uit aanvullende modules. Zo kan de hoogte van de verzekerde bedragen worden aangepast.

Internationaal alarmnummer:
020 - 651 51 51  
       

De voordelen

  • Aan te passen aan diverse wensen en eisen
  • Eén keer sluiten, keer op keer veilig verzekerd op reis
  • Kan worden gecombineerd met de rubriek doorlopende annulering
  • Europa of wereldwijde dekking
  • Ook geldig in eigen land als er een verblijfsnota overlegd kan worden

Annuleringsverzekering
Onze reisannuleringsverzekering dekt het financiële risico van het annuleren van een vakantiereis. Maar ook bij bijvoorbeeld een vroegtijdige afbreking van een vakantie keert de verzekering uit. Een annuleringsverzekering dient binnen 7 dagen na het boeken van een reis gesloten te worden.


Caravanverzekering
Voor zowel stacaravans als toercaravans hebben wij een uitstekende verzekering. Er is keuze uit een aantal dekkingen zodat de verzekering kan worden afgestemd op de waarde, leeftijd en het gebruik van de te verzekeren caravan.


Kampeerauto
Onze kampeerautoverzekering beschermt campers tegen de financiële gevolgen van diefstal en alle mogelijke schade. Wat de meest geschikte verzekering is, hangt onder andere af van de waarde en het bouwjaar van de kampeerauto.


Oldtimerverzekering.
De oldtimer moet ouder zijn dan 20 jaar en er mag niet meer dan 7.500 kilometer per jaar mee worden gereden. De oldtimerverzekering is veel voordeliger dan een auto- of motorverzekering.


Pleziervaartuigenverzekering
De meest geschikte verzekering voor een vaartuig en de inboedel hangt onder andere af van soort boot, de waarde en het vaargebied.