Uitvaartverzekering


Ardanta is ruim veertig jaar specialist in uitvaartverzekeringen. Respect en gevoelens voor de nabestaanden en wensen van de overledene zijn vertrouwde begrippen. Bij een sterfgeval is één telefoontje naar het speciale meldnummer (0800) 33 33 000 genoeg om met de nabestaanden te ontlasten van al het noodzakelijke regelwerk. Op iedere dag en in iedere nacht. Om deze service te garanderen, werkt Ardanta nauw samen met gerenommeerde uitvaartverzorgingsbedrijven in heel Nederland.

Ardanta is een landelijk werkende uitvaartverzekeraar en onderdeel van Fortis Verzekeringen Nederland. Daarmee mogen we ons de tweede intermediairverzekeraar van Nederland noemen. Fortis Verzekeringen Nederland maakt onderdeel uit van Fortis. Een internationale financiële dienstverlener op het terrein van verzekeren, bankieren en beleggen.

Ardanta kiest voor het intermediair. Dat houdt in dat we onze producten via onafhankelijke assurantieadviseurs aanbieden. Een adviseur zorgt ervoor dat al jouw relevante financiële, juridische en fiscale omstandigheden worden meegenomen in een berekening. En hij kan je de vaak ingewikkelde producten toelichten.

 Online:  

[Lees verder]