Het zorgstelsel 2015

 Download hier onze digitale Zorgnieuwsbrief december 2014

 Inventarisatieformulier

Aanbod huidige verzekeraar

U heeft van uw huidige verzekeraar een voorstel gekregen voor een basisverzekering met eventueel een aanvullende dekking. U kunt natuurlijk ingaan op dit voorstel, maar u kunt er ook voor kiezen in zee te gaan met een andere verzekeraar. Dat kan voor u interessanter zijn, afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. U kunt tot en met 31-12-2014 het voorstel van uw huidige verzekeraar afwijzen en verzekeren bij een ander.

Download hier onze Zorgnieuwsbrief 2014

Vergelijk voordat u een keuze maakt

Er zijn grote verschillen in premie en voorwaarden. Bij sommige verzekeraars kunt u niet altijd naar de zorgverlener van uw keuze. Wij begrijpen dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken. Bijvoorbeeld bij Stad Holland heeft u een polis met het gemak van een naturapolis en de voordelen van de restitutiepolis.

Stad Holland Zorgverzekeraaris in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012  uitgeroepen tot de beste intermediaire zorgverzekeraar van Nederland.

 

Meer informatie

Als u een afspraak wilt om een keuze te maken, kunt u ons bellen op telefoonnummer 0497 38 39 30 of een e-mail sturen naar: info@beladriaans.nl.

Wij hebben vier verzekeraars geselecteerd waarvoor wij bemiddelen.

 

 

Deze zijn: CZ Groep, De Amersfoortse (voorheen ASR Verzekeringen, Stad Holland Zorgverzekeraar en ONVZ.

 

Kijk hier voor de onderlinge verschillen, premievergelijkingen en polisvoorwaarden.

[Lees verder]